Powered By Blogger

zaterdag 11 juni 2011

1 juni 2011 - Eindelijk van start.

Dinsdag 30 mei voor de eerste keer samengekomen in cafe Brigand in Haasdonk, de aanwezigen waren Theo Maes, Geert Maes (geen familie van voorgaande) Luc Van Steelandt en Roger Vanwynsberghe.
Allerbelangrijkste punten op de agenda waren de datum en de route die we zouden volgen, al heel vlug hadden we zondag 6 mei aangeduid voor ons vertrek, wat de route betreft is nog niet zoveel duidelijk, ofwel in Frankrijk de gebruikelijke Route Camino Frances en een Spanje hoogstwaarschijnlijk de Camino del Norte, deze laatste route is wel zwaarder maar zoveel rustiger en mooier.
Er werd ook besloten om met deze 4 personen deze zware tocht aan te vatten, waarschijnlijk zullen sommige mensen ontgoocheld zijn dat ze niet mee op de kar gesprongen zijn maar om praktische redenen is meer niet doenbaar.
Tussen pot en pint werden kaarten geraadpleegd, routes uitgestippeld en verhalen aanhoort van onze vriend Theo die deze tocht al gedaan heeft gespreid over 4 jaren.
Er is afgesproken om terug samen te komen bij Geert, dan komt een bevriend koppel die deze tocht samen met zijn echtgenote tot een goed einde hebben  gebracht ons uitleg geven over hun ervaringen.
Die nacht kon ik moeilijk de slaap vatten, waar we al een jaar over aan het praten waren was nu gewoon realiteit geworden.
Het aftellen is begonnen naar.............. ZONDAG 6 MEI 2012





Geen opmerkingen:

Een reactie posten