Powered By Blogger

dinsdag 5 juni 2012

dag 31 - dinsdag 5 juni - Finnisterra - Noia - 61 km

Gisteren genoten van de 7 km lange voettocht naar de vuurtoren om zoals alle pelgrims iets achter te laten. Ik laat er een t-shirt achter met de namen van ons vieren opgeschreven, Luc laat zijn beste broek achter, Noella zal blij zijn. Daarna fantastisch gaan eten voor heel weinig geld, hoe ze het doen is ons een raadsel. De sfeer was echt uitgelaten, ook onderweg naar de albeurge. Na een goede nacht en ontbijt begint het bij ons vertrek licht te regenen, toch genoeg voor de regenjassen boven te halen. Vandaag rijden we terug richting Compostela, een tocht van 61 km. Het stopt met stilletjes regenen en het valt nu met bakken uit de lucht, ook de wind steekt op en blaast stevig in ons nadeel. We besluiten om zonder te stoppen door te rijden tot ons hotel.  Geert heeft onderweg nog pech met de ketting maar geraakt er zonder breuken. Van kop tot teen nat arriveren we om 13.30 u. in ons hotel. Een goeie douche doet wonderen. Eten doen we op onze kamer, en beneden in het hotel drinken we een warme chocomelk. Geert legt nog een nieuwe ketting op zijn fiets en zijn ook die problemen van de baan. Deze namiddag staat er platte rust op het programma, het was een korte maar zware rit, vooral door de neergutsende regen. Morgen het laatste traject van onze tocht, nog ongeveer 55 km. tot Compostela en dan mag de fiets op stal. 

5 opmerkingen:

  1. Nu eens de tijd genomen om de reis van je leven te volgen... De max... En alvast chapeau!!! Geniet nog van de laatste dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Debby, het was echt de max, een reis om nooit meer te vergeten

      Verwijderen
  2. Hallo dikke vrienden,
    (figuurlijk hé) want jullie bierbuikje is precies weg? haha...
    Ja gasten,het weer zat weeral tegen maar zeker proficiat met jullie prestatie. Eéntje om nooit te vergeten of is het misschien een begin van nog andere avonturen. Geniet nog van jullie verblijf in en rond Compostela. Een behouden thuiskomst, ik heb gehoord dat jullie vrijdag thuiskomen?
    Groetjes en tot gauw. Dirk en Ingrid xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Dirk om ons al die dagen te volgen, het was voor ons heel plezant jullie reacties te lezen, en wat die bierbuikjes betreft, die hebben we nooit gehad

      Verwijderen
  3. Een hele prestatie nonkel Roger ! Je kan er trots op zijn ! K en co

    BeantwoordenVerwijderen